Veel toeloop op Sectorplein TKD

05/06/2018

Bijna 16.000 bezoekers trokken afgelopen week naar de TKD in Almere. De bekende beursformule met draaiende machines, blinkend nieuw materieel en 192 standhouders kon de liefhebber uit de GWW-sector zijn hart ophalen. CUMELA Nederland was een van de 8 deelnemers op de sectorplein waar de instroom van personeel en behoud van personeel onder de aandacht werden gebracht.

 

Honderden werkgevers in de grond-, weg-, en waterbouw (GWW) zijn op zoek naar nieuwe werknemers. De sector zoekt werknemers op alle opleidingsniveaus, denk aan machinisten, uitvoerders en planners. Om meer aandacht te geven aan de uitstekende carrièremogelijkheden in deze sector presenteerden SOMA College, SOMA Bedrijfsopleidingen, IPC Werkt, Aeres Tech, Bouwend Nederland, CUMELA Nederland, Het Zwarte Corps en BMWT zich gezamenlijk op de TKD.

 

Opleidingsvragen

Bezoekers konden op de grote stand hun opleidingsvragen stellen en hun kennis en vaardigheden testen. De medewerkers van CUMELA Nederland hebben tientallen vragen kunnen beantwoorden over de carrièremogelijkheden in de cumelasector. Verder was er speciale aandacht voor de Veilig Vakwerk dienst en de diverse digitale lesmodules.

 

Bron: Cumela

 

Tags