Bekijk nu uw saldo-overzicht met de Tijdspaarfondsapp

10/04/2018

De app 'Tijdspaarfonds' is beschikbaar; gebruikersgemak en eenvoud centraal

 

Sinds 20 maart 2018 is voor u de app van het Tijdspaarfonds Bouw & Infra beschikbaar. De app voor uw smartphone is gratis beschikbaar in Google Play en de Apple App Store. U en al uw collega’s werkzaam in de Bouw & infra kunnen nu gebruik maken van deze app. U hebt dan 24 uur per dag op alle dagen van de week de mogelijkheid uw actuele saldo te bekijken. In de app kunt u aangeven via welk vakbondskantoor u tussentijds geld wilt opnemen. Ook ziet u de contactgegevens van uw vakbondskantoor. 

 

Aanmelden app

Voor gebruik van de app heeft u uw registratienummer en uw wachtwoord nodig. Dat is hetzelfde wachtwoord als bij inloggen via de website bij MijnTijdsparen. Wilt u meer informatie? Kijk dan eerst even op de website van Bter-bouw. Heeft u daarna toch nog vragen: Neem dan contact op met de HZC Servicedesk.

  

Geen papieren saldo-overzichten meer

Als u de app nog niet heeft gedownload ontvangt u tussen 17 en 25 april het laatste papieren saldo-overzicht. Deze overzichten ontving u tot nu toe eenmaal per kalenderkwartaal per gewone post. Direct na een bij- of afschrijving gaf het saldo-overzicht al niet meer de actuele saldo’s aan. Op het moment dat u gebruik maakt van de app of MijnTijdsparen is dat verleden tijd. U ziet dan direct alle bij- en afschrijvingen en de actuele saldo’s.

Door het vervallen van de papieren saldo-overzichten wordt bespaard op de uitvoeringskosten (papier en postzegels) en wordt het milieu ontzien. Jaarlijks werden ruim één miljoen A-4tjes en honderdduizenden enveloppen verstuurd door het Tijdspaarfonds. Dit is na gebruik van de app niet meer nodig.

Let op: Bij het laatste saldo-overzicht van april 2018 zit een reactieformulier. Als u dit formulier terugstuurt naar het Tijdspaarfonds blijft u een saldo-overzicht op papier ontvangen. Maakt u hierna alsnog gebruik van de app of Mijn Tijdsparen dan ontvangt u geen papieren saldo-overzicht meer.
 

Met de TSF app houdt u eenvoudig overzicht op uw af- en bijschrijvingen van uw spaartegoeden. Zo heeft u alle saldo’s bij de hand: uw vakantietoeslag, dagen, duurzame inzetbaarheid en eventueel spaaruren. UTA-werknemers kunnen via de app uitbetalingen aanvragen, bouwplaatswerknemers doen dat via de vakbond.