19e editie Infra Relatiedagen 2018

29/01/2018

Het platform voor de grond-, weg- en waterbouw

 

Ontmoet grond- weg – en waterbouw vakgenoten in een vertrouwde netwerkomgeving. Deze inspirerende vakbeurs is weer breed vertegenwoordigd door aannemingsbedrijven, civiele techniek, bruggenbouw, wegenbos, rioolbeheer en betonindustrie. En dat alles in de vertrouwde gemoedelijke sfeer en met de unieke full-service formule die Infra Relatiedagen kenmerkt.

Voor het eerst dit jaar heeft de organisatie een complete hal ingericht als machinehal met een machinistencafé en kennistheater. De machinehal in hal 7, waar de machine- en materieelbedrijven staan, is zeker een bezoek waard. Hier is volop gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten in het ‘machinistencafé’. Maar u kunt ook interactieve sessies bijwonen in de kennisarena. Laat u bijpraten over onderwerpen die aansluiten bij het thema: duurzaamheid en veiligheid.

Volg lezingen in het kennistheater in hal 6, georganiseerd door o.a. Stichting Innovatie Kenniscentrum Nederland (IKN). IKN is een samenwerkingsverband dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de afvalwaterketen. Kijk op de website www.infrarelatiedagen.nl voor het volledige programma van dag tot dag.

Bezoek de stand van Vakvereniging Het Zwarte Corps in hal 6, standnr. 682 en maak kennis met onze promotie medewerkers. Zij kennen het vak en kunnen uw vragen vakkundig beantwoorden. Let op de speciale beursactie wanneer u op de beurs lid wordt of een collega lid maakt.

Toegang

De Infra Relatiedagen zijn toegankelijk voor de werkende vakman boven de 18 jaar. HZC-leden kunnen via de website www.evenementenhal.nl/infra-hb online gratis E-tickets voor 2 personen bestellen (HZC reg.code 61800020150). Neem de uitgeprinte E-ticket en uw HZC ledenpas 2018 mee.

Openingstijden Infra Relatiedagen 2018

Dinsdag 6 februari      13.00-21.00 uur
Woensdag 7 februari   13.00-21.00 uur
Donderdag 8 februari  13.00-21.00 uur

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
 
Parkeren is gratis.

Download de gratis evenementenhal app voor actuele informatie.