Kom ook naar de open dag van het SOMA College!

08/01/2018

Twee keer per jaar vindt er bij het SOMA College een open dag plaats voor geïnteresseerden. Het bezoeken van onze open dag is de beste manier om kennis te maken met het SOMA College, de faciliteiten en het onderwijs. De eerstvolgende open dag is op zaterdag 13 januari 2018 tussen 9.00 en 15.00 uur!

 

Voor de open dag hoef je je niet van te voren aan te melden, je bent tussen 09.00 en 15.00 uur van harte welkom om kennis te maken. De praktijkterreinen buiten zijn open, alle faciliteiten binnen zijn open en er zijn uiteraard veel medewerkers en deelnemers aan wie je al je vragen kunt stellen. Uiteraard laten we ook zien hoe het op de campus geregeld is.

 

Tijdens de open dag vinden er ieder uur of half uur opleidingspresentaties plaats. Ook vind je uitgebreide informatie over het vinden van BPV plekken en stage plaatsen. Begin in gebouw 20, ontvang daar je informatie pakket en zoek dan zelf je weg.

 

De afgelopen jaren hebben we ook een kleine open middag georganiseerd voor degenen die tijdens de open dag verhinderd zijn, waarschijnlijk zal deze open middag plaatsvinden op 14 maart 2018.

 

Meer informatie: http://www.soma-college.nl/informatie-voor/deelnemers/open-dagen/