Jubileumfeest afdeling Roosendaal 4 november 2017

28/09/2017

Aan de leden van afdeling Roosendaal e.o. van Vakvereniging Het Zwarte Corps

 

Dit jaar viert afdeling Roosendaal e.o. , waar ook oud afdeling Delta in is opgenomen, haar 50 jarig jubileum. Omdat de afdeling daarnaast ook nog eens 31 jubilarissen heeft, zijn we van mening dat we dit niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Er is dan ook besloten om een speciale feestmiddag te houden. Deze middag vindt plaats op 4 november a.s. in:

 

Gemeenschapshuis Welberg

Kapelaan Kockstraat 54

4651 AE te Welberg (gemeente Steenbergen)

 

Alle leden en hun eventuele partner binnen de afdeling zijn van harte welkom. Tijdens deze middag zullen o.a. de jubilarissen worden gehuldigd en zal er tijd zijn voor een praatje, een drankje en misschien zelfs wel voor een dansje, want voor live muziek is gezorgd.

 

De zaal gaat open om 13.30 uur, waarna om 14.00 uur het officiële programma van start gaat. We streven ernaar om rond 17.00 uur de middag af te sluiten.

 

In verband met de voorbereiding willen wij van u graag weten of u belangstelling heeft voor deze middag. Mocht u graag aanwezig willen zijn, kunt u een e-mail sturen naar mmeerendonk@hzc.nl onder vermelding van uw naam, lidnummer en of u alleen komt of met partner.

 

Afdeling Roosendaal e.o, verheugt zich op deze middag en kijkt uit naar uw komst!

 

Graag tot ziens op 4 november!

 

Met vriendelijke groet,

Vakvereniging Het Zwarte Corps

namens afd. Roosendaal e.o.

 

 

Mw. M. van Meerendonk

Rayonbestuurder