Lidmaatschap HZC

Meld je nu aan!

Word lid van HZC of breng een nieuw lid aan via de Ledenwerfactie 2019

Direct lid worden? Vul het online aanmeldformulier in of klik op de banner!

Opzeggen van uw HZC lidmaatschap kan via de Ledenwebsite .

HZC voor wie?

Vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC) behartigt de collectieve en individuele belangen van machinegebonden personeel in de bouw, grondverzet, wegenbouw, railinfra, waterbouw, gww-sector, afval en recycling, verticaal en horizontaal transport, landbouw, metaal, cultuurtechnische werken, funderingswerk en offshore.

Ook zelfstandigen zonder personeel (ZZP-ers) kunnen lid worden van HZC!

Heb je vragen over het lidmaatschap? Lees dan de voorwaarden voor het lidmaatschap of neem contact op met het HZC kantoor.

Waarom lid worden?

De persoonlijke wijze waarop HZC de individuele belangen van zijn leden behartigt wordt zeer gewaardeerd en mag uniek worden genoemd. Maar ook collectieve belangenbehartiging is bij ons in goede handen.

Vakvereniging HZC is niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste!

Twijfel je nog of je lid wilt worden van HZC? Lees dan de 10 redenen om lid te worden van HZC en de HZC brochures en meld je snel aan!

Contributie

HZC is de goedkoopste vakbond voor machinegebonden personeel. In veel gevallen kan je zelfs een deel van de contributie terug krijgen! Hiervoor kan je vanaf oktober tot januari een brief van de website downloaden.


Lees hier alles over de contributie van HZC .

Privacy Statement

Jouw persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij het verwerken van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) stelt.

Lees hier het HZC privacystatement