Lidmaatschap HZC

Meld je nu aan!

Word lid van HZC of breng een nieuw lid aan via de Ledenwerfactie 2019

Direct lid worden? Vul het online aanmeldformulier in of klik op de banner!

Opzeggen van uw HZC lidmaatschap kan via de Ledenwebsite .

HZC voor wie?

Vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC) behartigt de collectieve en individuele belangen van machinegebonden personeel in de bouw, grondverzet, wegenbouw, railinfra, waterbouw, gww-sector, afval en recycling, verticaal en horizontaal transport, landbouw, metaal, cultuurtechnische werken, funderingswerk en offshore.

Ook zelfstandigen zonder personeel (ZZP-ers) kunnen lid worden van HZC!

Heb je vragen over het lidmaatschap? Lees dan de voorwaarden voor het lidmaatschap of neem contact op met het HZC kantoor.

Waarom lid worden?

De persoonlijke wijze waarop HZC de individuele belangen van zijn leden behartigt wordt zeer gewaardeerd en mag uniek worden genoemd. Maar ook collectieve belangenbehartiging is bij ons in goede handen.

Vakvereniging HZC is niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste!

Twijfel je nog of je lid wilt worden van HZC? Lees dan de 10 redenen om lid te worden van HZC en de HZC brochures en meld je snel aan!

Contributie

HZC is de goedkoopste vakbond voor machinegebonden personeel. In veel gevallen kan je zelfs een deel van de contributie terug krijgen! Hiervoor kan je vanaf oktober tot januari een brief van de website downloaden.


Lees hier alles over de contributie van HZC .

Privacy Statement

De HZC Privacy Speerpunten:

1. HZC raadpleegt en verwerkt alleen persoonsgegevens als dit noodzakelijk is voor de realisatie van een specifiek en vooraf vastgesteld doel.
2. HZC verwerkt nooit meer persoonsgegevens dan noodzakelijk en bewaart de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.
3. Iedereen binnen HZC is persoonlijk verantwoordelijk voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens en de beveiliging ervan.
4. Elk beveiligingsincident waar persoonsgegevens bij zijn betrokken wordt direct na constatering gemeld bij het Meldpunt Incidenten.
5. HZC is transparant over de wijze waarop zij persoonsgegevens verwerkt en over de rechten die betrokkenen kunnen uitoefenen.
6. Leden en andere relaties van HZC hebben de mogelijkheid om controle over hun persoonsgegevens uit te oefenen.

Lees verder…….